Turkey will provide military support for Azerbaijan

Turkey is ready to extend support to the Azerbaijani Armed Forces, Turkey’s defense minister said in Baku yesterday.

“We are ready to support, cooperate and join in production with Azerbaijan Armed Forces,” Turkish Defense Minister İsmet Yılmaz announced after visiting former Azerbaijani President Haydar Aliyev’s grave in Baku.

“A bilateral strategic cooperation agreement (between Turkey and Azerbaijan) has been signed. Turkish Prime Minister [Recep Tayyip Erdoğan] and [Azerbaijani] President Ilham Aliyev have also decided on the establishment of a high advisory council,” Yılmaz said.

Check Also

Pääkirjoitus: Suomen jäsenyyden venyttäminen olisi ollut synkkä tahra Naton maineeseen – Turkin oli taivuttava

Tiistai-illan neuvottelujen venyminen tuntitolkulla Naton Madridin huippukokouksessa loi jo tunnelmaa, että ehkä jotakin on luvassa. …