OSAMA VORBEÅžTE DIN NOU LA AL-JAZEERA

antenaaaa 3.jpgPostul arab de televiziune Al-Jazeera a dat publicităţii o înregistrare audio cu liderul reţelei teroriste Al Qaida, Osama bin Laden. În mesaj, el acuză Occidentul că duce un război împotriva Islamului. Bin Laden cere de altfel boicotarea tuturor produselor americane şi pe cele din ţările solidare Danemarcei în scandalul privind caricaturile profetului Mahomed. În acelaşi mesaj, liderul Al Qaida a denunţat izolarea internaţională a guvernului palestinian condus de mişcarea Hamas.

„Refuzul lor de a accepta mişcarea Hamas demonstrează că are loc o cruciadă împotriva musulmanilor. Acest război va continua şi oamenii îşi vor reînnoi credinţa faţă de conducătorii lor şi faţă de politicieni şi îşi vor trimite fiii să lupte cu noi, în timp ce ţările noastre sunt arse, casele noastre bombardate şi oamenii noştri ucişi. Nimănui nu-i pasă de noi.”

Bin Laden a mai spus că actuala criză din provincia sudaneză Darfur face parte din cruciada împotriva Islamului. El i-a îndemnat pe partizanii săi să se pregătească pentru un război de durată. Vocea de pe casetă este asemănătoare cu cea de pe celelalte înregistrări atribuite lui Bin Laden, dar nu a fost încă autentificată. Acesta este primul mesaj trimis de Osama în ultimile trei luni.

Check Also

Al-Jolani: The one-man rule

Four civil and military bodies control the joints of life in the city of Idlib …