Codruţ Şereş, audiat în dosarul Turceni

114.jpgFostul ministru al Economiei Codruţ Şereş a fost audiat în această dimineaţă la DNA, timp de o oră. El a dat o declaraţie într-un dosar legat de cumpărarea de energie ieftină de la Complexul Turceni.

Fostul ministru al economiei Codruţ Şereş a fost audiat în legătură cu plângerea depusă anul trecut, prin care l-a acuzat de trafic de influenţă pe deputatul PD Ioan Oltean, susţinând că ar fi intervenit pentru ca o firmă privată să cumpere energie electrică ieftină.

Codruţ Şereş a înregistrat în 27 noiembrie 2006, la DNA, o plângere penală în care l-a acuzat pe deputatul PD Ioan Oltean de trafic de influenţă, afirmând că acesta ar fi insistat pe lângă el ca ministru al economiei, în favoarea unei societăţi private pentru achiziţionarea de energie electrică la preţ mic.

Şereş a depus plângerea după ce declarase deja în mai multe rânduri că deputatul PD Ioan Oltean i-ar făcut o vizită la minister şi i-ar cerut să intervină pentru favorizarea firmei Beny Alex, un intermediar în afaceri cu electricitate.

Check Also

Romania To Host Largest NATO Military Base in Europe

Work has begun on expanding the Mihail Kogalniceanu base in Romania, transforming it into the …