Crin Antonescu: Suntem dispuşi să trecem în opoziţie

1105.jpgTraian Băsescu este un duşman al partidelor istorice, dar nu neapărat pe considerente istorice.Faptul că PNL n-a fost de acord cu fuziunea i-a stricat planurile lui Traian Băsescu, a declarat vicepreşedintele PNL Crin Antonescu, în cadrul emisiunii 3 X 3 de la Realitatea Tv.

În PNL n-a avut loc o decapitare a partidului, el şi-a menţinut coeziunea. Noi nici nu trebuia să mergem la întâlnire ieri, am făcut-o din respect, a declarat Crin Antonescu, referitor la discuţiile care au avut loc ieri la Cotroceni între preşedintele Traian Băsescu şi partidele politice. Veniţi să discutăm cum să doborâm guvernul României, a fost de fapt ideea invitaţiei, a declarat vicepreşedintele PNL.

PNL s-a văzut cu PSD săptămâna aceasta. Decât să facem concesii de program, cu atât mai puţin un guvern de coaliţie cu PSD, mai bine cădem. Dacă PSD doreşte să ne forţeze mâna, atunci preferăm să trecem în opoziţie, a declarat liberalul.

Sigur că ne e teamă de asemănările cu experienţa PNŢCD-ului, un mare partid care a ieşit din joc, a declarat Crin Antonescu.

Cred că această moţiune nu e serioasă şi nici nu va avea susţinere, a declarat Crin Antonescu, referitor la moţiunea de cenzură depusă de PD împotriva guvernului Tăriceanu.

Check Also

The “Moldova Highway” Between Romania & Ukraine Has Major Military-Strategic Implications

This project is a much bigger deal than most observers have realized since it’ll play …