E.Nicolăescu: Nu e normal ca moţiunea să fie un atac la persoană

1266.jpgMoţiunea este un gest democratic, a declarat ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu. Este de înţeles, dar ce nu înţeleg eu este de ce o moţiune se face cu atac la persoană şi nu cu atac la sistem, a mai spus ministrul.

Cât timp reforma asta a început să meargă o voi duce până la capăt, în rest este demogagie politică, a declarat Eugen Nicolăescu.

Ca urmare a controalelor pe care le-am făcut în toată ţara, am descoperit că anumiţi medici ne perturbă sistemul, deoarece au scris reţete compensate în mod abuziv, a declarat ministrul Sănătăţii.

Sunt foarte multe spitale în ţară care sunt în coordonarea ministerului din punct de vedere medical dar sunt în patrimoniul autorităţilor locale care nu le finanţează, a declarat ministrul Sănătăţii.

Medicii nu vor reforma, ei vor să fie departe de control, a declarat Eugen Nicolăescu.

Eu cred că sistemul funcţionează şi cu lipsuri şi cu plusuri, a declarat ministrul Sănătăţii referitor la măsurile pe timp de caniculă.

Check Also

Vor der Herkulesreform

Moldaus pro-europäische Präsidentin hat die Wahlen gewonnen. Nun muss sie das korruptionsgebeutelte Land reformieren. Mit …