Cioroianu confundă Georgia cu Azerbaidjanul

1350.jpgCioroianu confundă Georgia cu Azerbaidjanul. Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, a declarat ieri, la Ohrid, în Macedonia, că relaÅ£iile cu Rusia trebuie să se menÅ£ină pozitive, fără a ignora sursele energetice alternative, aÅŸa cum face Georgia – Å£ară care nu deÅ£ine însă resurse energetice importante.

După declaraţia de presă a şefului diplomaţiei române, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Ilie Bănică, a făcut o rectificare pentru presă, precizând că ministrul se referea de fapt la Azerbaidjan şi nu la Georgia.

Adrian Cioroianu nu se află la prima gafă, susÅ£ine NewsIn. Ultima a făcut-o cu doar o săptămână în urmă, când, aflat la Bruxelles, a comunicat presei că cetăţenii români din Fâşia Gaza care ceruseră repartierea, din cauza conflictului din regiune, se aflau deja la Tel Aviv. După aproximativ o oră, ÅŸeful diplomaÅ£iei a revenit asupra declaraÅ£iei, precizând că “femeile din Gaza sunt încă la ele acasă”.

Check Also

Vor der Herkulesreform

Moldaus pro-europäische Präsidentin hat die Wahlen gewonnen. Nun muss sie das korruptionsgebeutelte Land reformieren. Mit …