Consilierii PC vor propune suspendarea lui Videanu

1152.jpgConsilierii PC vor înainta conducerii partidului o propunere pentru a demara procedura de suspendare din funcţie a primarului general al Capitalei, Adriean Videanu, conservatorii reproşându-i acestuia lipsa unei strategii pentru combaterea efectelor caniculei.

Potrivit consilierului municipal Octavian Petrovici, motivele pentru care PC ar urma să demareze procedura de demitere sunt neprezentarea în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti a unui raport privind starea oraşului, precum şi lipsa unei strategii anticaniculă pentru Capitală.

La aceste motive se adaugă ÅŸi altele, respectiv modul în care Primăria Generală a gestionat scandalul “Bordei”, dar ÅŸi lipsa din oraÅŸ ÅŸi din Å£ară a lui Videanu exact în perioada în care bucureÅŸtenii se luptă să facă faţă caniculei. ÃŽn acest sens, conservatorul s-a plâns că Videanu nu participă în aceste zile la reuniunea comitetelor de urgenţă pentru contracararea efectelor căldurii.

Åži PSD a criticat părăsirea Capitalei în această perioadă de către Adriean Videanu. Mircea Geoană, liderul PSD, s-a arătat deranjat joi de faptul că, în vreme ce bucureÅŸtenii se topesc de căldură, cel care trebuie să le apere interesele “se plimbă prin Alpii elveÅ£ieni”. Videanu se află de aproape o săptămână în concediu, în ElveÅ£ia.

Check Also

Moldova’s Sandu Stakes Reelection on EU Integration

Moldovan President Maia Sandu is going all in on EU integration successes as she looks …