Vanghelie despre Videanu: Lumea crede minciunile gogonate ale acestui maimuţoi opărit?!

1191.jpgReprezentanţii PSD nu sunt de acord cu propunerea PC de suspendare din funcţie a primarului general al Capitalei. Marian Vanghlie vrea ca Adriean Videanu să îşi termine mandatul, astfel încât bucureştenii să îi vadă adevărata faţă.

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghlie, l-a acuzat pe primarul general că nu le dă titluri de proprietate celor care au dreptul conform legii 10 şi îl acuză pe Videanu că obişnuieşte să dea tunuri imobiliare, făcând referire la scandalul Parcului Bordei.

“Nu suntem de acord pentru suspendare ca alÅ£i colegi sa va explic de ce… Deci cetăţenii trebuie să îl vadă pe tot mandatul ÅŸi să îl vadă exact aÅŸa cum e. Chiar suntem într-o Å£ară unde nimeni nu înÅ£elege nimic, ÅŸi în care lumea crede minciunile astea gogonate ale unui maimuÅ£oi opărit?”, se întreabă dezolat Marian Vanghelie.

Singura reacţie a primarului capitalei, a venit prin intermediului unui comunicat de presă. Primarul General Adriean Videanu refuză să intre în polemici de prost gust cu oameni politici care au făcut o obsesie din a relua periodic teze false, folosite şi în campaniile electorale cu pretenţia de dezvăluiri, toate demontate la vremea respectivă.

Primarul General afirmă că s-a obişnuit cu acest mod de a face politică al adversarilor săi, deşi nu poate fi de acord cu asemenea atitudine a unor oameni politici precum Marian Vanghelie, Cozmin Guşă sau Octavian Petrovici.

Check Also

The “Moldova Highway” Between Romania & Ukraine Has Major Military-Strategic Implications

This project is a much bigger deal than most observers have realized since it’ll play …