Elég volt belőlük!

Hatalmas bajban van a magyarországi baloldal. Katasztrofálisan indult a kampányuk, gyakorlatilag az elmúlt fél évük egy vesszőfutás. Hosszas szerencsétlenkedés után sikerült megválasztaniuk főbohócnak – Oszkó Pétert idézve – egy „futóbolondot”, aki naponta vérig sérti a fél országot, illetve romba dönti a baloldal stratégiáját. (Legújabb rohama: sötétben tartott, trágyával etetett gombákhoz hasonlította az illegális bevándorlás ellenzőit és a rezsicsökkentés támogatóit.) Aztán ott van a Városháza-gate, amely irgalmatlan korrupciós botrány, Karácsony Gergelynek politikailag harangoztak. Az ellenzék Facebook-prolija, Jakab Péter pedig durván túlhajtotta magát a Csóka utcai „ovális irodában”. Pardon: „munkalakásban”…

Ilyen körülmények között mint falat kenyér, úgy kellett a baloldalnak valami ügy, egy szalmaszál, amibe belecsimpaszkodhat, amivel elterelheti a figyelmet saját vesszőfutásáról. Ám ügy nincs. Ezért – ahogy szokták – gyártottak egyet. Rejtélyes módon megszerezték Kövér László egy tavaly februári, a polgári titkosszolgálatok gyűlésén mondott, egyébként zseniális beszédét, és az egyik gondolatát – a köteles beszéd mintájára – meghamisították. A házelnök szó szerint a következőket mondta: „A magyar politikai osztálynak nincs egységes állam- és nemzetértelmezése, hanem alapvetően két – egymást gyakorlatilag kizáró – állam- és nemzetkép létezik a magyar politikán belül. […] A magyar politikai osztály egyik része önrendelkező államban és öntudatos nemzetben gondolkodik, ilyenben hisz és ilyenért dolgozik, a politika másik része pedig az önfeladó állam és önmarcangoló nemzet politikai hagyományának jegyében cselekszik. Én ezt a politikai helyzetet tartom a legveszélyesebb nemzetbiztonsági kockázatnak, amely Magyarországot fenyegeti.”

Vagyis a házelnök nemzetbiztonsági kockázatnak tartja azt a politikai helyzetet, hogy két, egymást kizáró állam- és nemzetkép verseng a politikai főhatalomért. Ebből a külföldről futtatott baloldal és a cselédsajtója azt kerekítette ki, hogy Kövér a baloldalt nevezte nemzetbiztonsági kockázatnak. Alávaló hazugság az egész. De nekik nem számít. „Kövér mondjon le!” – hőbörgik. A beszéd azóta teljes terjedelmében olvasható az interneten, mégis belehazudnak rajongóik képébe.

Még soha ennyire nem akarta a hatalmat a magyarországi baloldal. Remegnek érte, mint a végstádiumos alkoholista.

Gondolom, maholnap lesz tüntetés is. A máskülönben kidagadt nyaki ütőerekkel ordibáló és fenyegetőző Kabul Rózsája majd „félig oldalra hajtott fejjel” szipog egyet, hogy ő nem is nemzetbiztonsági kockázat. Ahogyan Cseh Katalin (született: Montreal) és Berg Dániel (született: New York) is kikéri magának. Az Egyesült Államokból szalajtott házaló ügynökkel együtt.

Kövér László nem azt mondta. Ám én kimondom: a magyarországi baloldal nemzetbiztonsági kockázat. Az amerikaiak által kiképzett és Kabulban (is) bevetett Szabó Tímeától kezdve az olimpiát valószínűsíthetően francia zsoldban megfúró momentumosokon át a Brüsszel által százmilliókkal kitömött Gyurcsány-klánig. Magyarország maradék szuverenitásának elvételén, saját fizetőeszközünk megszüntetésén, a brüsszeli új-Szovjetunióba való bekényszerítésünkön ügyködnek. Ellenséges NGO-hálózatok segítségével illegális migránsokkal árasztanák el hazánkat. Közben sorra szavazzák meg a Magyarországot elítélő hazug jelentéseket, a nekünk járó uniós pénzek elvételét követelik. Minél nagyobb károkat akarnak okozni a magyaroknak. Drónokkal figyeltetnek magyar kormánypolitikusokat, berepülnek házaik fölé, s lehallgatják a magyar titkosszolgálatok állománygyűlését. És közben arról hazudoznak, hogy őket lehallgatják. Elég volt belőlük!

Check Also

China’s Expansion Could Meet Challenges in Balkans in 2022

The rising superpower may confront some checks from its rivals in the Western Balkans this …