Adriean Videanu la 100%: “Propun un calendar pentru anticipate”

1136.jpgLa ediÅ£ia de luni a emisiunii “100%”, invitatul lui Robert Turcescu a fost Adriean Videanu, preÅŸedinte executiv al Partidului Democrat.ÃŽn calitate de primar general al BucureÅŸtiului, Videanu a precizat că, din cauza blocării activităţii în comisia Legii 10, pentru retrocedarea imobilelor, “avem, în prezent, un BucureÅŸti blocat”. Referitor la situaÅ£ia spaÅ£iilor pentru grădiniÅ£e, Videanu a spus că “situaÅ£ia imobilelor pentru aceste unităţi revine primăriilor de sector ale Capitalei”.
Adriean Videanu a declarat, referindu-se la moÅ£iunea PD respinsă luni în Parlament, că “parÅ£ial a fost un eÅŸec”, pentru că PD a acÅ£ionat “cât îi permit cele 16 de procente” din forul legislativ, ÅŸi că moÅ£iunea “a separat apele”.
“PSD nu mai poate să mai meargă între scaune, cu o atitudine duplicitară”, a comentat Videanu. “Propun un calendar pentru anticipate”, a adăugat preÅŸedintele executiv al PD.
“Vom depune o moÅ£iune, nu pot să spun dacă în această sesiune parlamentară, dar vom chema la discuÅ£ii mai mulÅ£i miniÅŸtri, pe tema raportului din 28 iunie”, a declarat Cristian Diaconescu, vicepreÅŸedinte al PSD, intervenind în emisiune. “DiscuÅ£iile, negocierile nu au ajuns la o concluzie optimă…în niciun caz nu (nu am bătut palma cu PNL pentru susÅ£inerea Guvernului – n.r.)”, a mai spus Diaconescu.

Check Also

The “Moldova Highway” Between Romania & Ukraine Has Major Military-Strategic Implications

This project is a much bigger deal than most observers have realized since it’ll play …