Geoană: PSD pregătit să depună moţiune de cenzură sau să meargă spre anticipate

1189.jpgDacă actuala situaţie politică nu se rezolvă în perioada următoare, partidul PSD nu va ezita să depună o moţiune de cenzură sau să accepte declanşarea alegerilor anticipate, a declarat preşedintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoană.Nemulţumiţi din cauza faptului că Executivul nu le alocă fonduri, pesediştii din teritoriu se gândesc la o moţiune de cenzură, pentru că nu se tem de anticipate, în ciuda a ceea ce spun unele sondaje, a explicat Mircea Geoană.

“Ai noÅŸtri spun un lucru foarte simplu: până la urmă ÅŸi la urmă, decât să stăm ÅŸi să fim în continuare batjocoriÅ£i de guvernele care au venit din 2005 încoace, mai bine ieÅŸim la luptă ÅŸi ne jucăm ÅŸansa noastră ÅŸi mergem la alegeri anticipate”, a explicat Geoană modul de gândire al pesediÅŸtilor din teritoriu.

El a mai spus că reprezentanţii PSD din teritoriu, cei din administraţia locală, doresc ca partidul din care fac parte să rămână în Opoziţie.

Soluţia alegerilor anticipate va fi, însă, pusă în practică, doar în momentul în care toate celelalte modalităţi de ieşire din criza politică vor fi epuizate, a precizat Geoană.

“ÃŽn acelaÅŸi timp, nu putem ignora că suntem într-o fază de blocaj în continuare în care există luptă între preÅŸedinte ÅŸi primul-ministru. AÅŸteptăm un moment politic în care să putem să avem ÅŸi o minimă predictibilitate, când ÅŸi dacă se fac alegeri anticipate, când ÅŸi dacă se face un alt Guvern, în ce termeni ÅŸi ce condiÅ£ii”, a mai spus Geoană.

Check Also

The “Moldova Highway” Between Romania & Ukraine Has Major Military-Strategic Implications

This project is a much bigger deal than most observers have realized since it’ll play …