PSD ameninţă că va depune moţiunea de cenzură la începutul săptămânii

1.gifPSD ar putea depune o moÅ£iune de cenzură, la începutul săptămânii viitoare, în cazul respingerii pachetului de legi privind majorarea pensiilor, a anunÅ£at, astăzi, la GalaÅ£i, vicepreÅŸedintele PSD, Dan Nica.“MoÅ£iunea de cenzură este un element pe care îl avem în vedere. Ea este deja pregătită. A fost redactată de un grup de lucru condus de domnul Cindrea”, a declarat Dan Nica.

O decizie în acest sens va fi luată luni, în cadrul Biroului Permanent Naţional al partidului, iar moţiunea ar putea fi depusă cel mai târziu marţi dimineaţa.

Dan Nica a precizat că moÅ£iunea de cenzură nu va constitui o armă a răzbunării PSD, în cazul respingerii proiectului legislativ privind creÅŸterea pensiilor. “ÃŽn 2004, PSD a intrat în Parlament, având o majoritate de 37%, iar dacă acum nu vor fi adoptate aceste 2-3 proiecte, nu vedem utilitatea rămânerii noastre în Parlament. Suntem gata să mergem la moÅ£iune de cenzură ÅŸi la alegeri anticipate. Dacă, însă, proiectul nostru va fi adoptat, ne vom retrage moÅ£iunea de cenzură”, a precizat liderul PSD.

Check Also

Romania’s Draft Law On Dispatching Troops To Protect Its Compatriots Abroad Is Aimed At Moldova

There’s been talk since Moldova’s independence of merging with Romania on the basis of their …