PSD ameninţă că va depune moţiunea de cenzură la începutul săptămânii

1.gifPSD ar putea depune o moÅ£iune de cenzură, la începutul săptămânii viitoare, în cazul respingerii pachetului de legi privind majorarea pensiilor, a anunÅ£at, astăzi, la GalaÅ£i, vicepreÅŸedintele PSD, Dan Nica.“MoÅ£iunea de cenzură este un element pe care îl avem în vedere. Ea este deja pregătită. A fost redactată de un grup de lucru condus de domnul Cindrea”, a declarat Dan Nica.

O decizie în acest sens va fi luată luni, în cadrul Biroului Permanent Naţional al partidului, iar moţiunea ar putea fi depusă cel mai târziu marţi dimineaţa.

Dan Nica a precizat că moÅ£iunea de cenzură nu va constitui o armă a răzbunării PSD, în cazul respingerii proiectului legislativ privind creÅŸterea pensiilor. “ÃŽn 2004, PSD a intrat în Parlament, având o majoritate de 37%, iar dacă acum nu vor fi adoptate aceste 2-3 proiecte, nu vedem utilitatea rămânerii noastre în Parlament. Suntem gata să mergem la moÅ£iune de cenzură ÅŸi la alegeri anticipate. Dacă, însă, proiectul nostru va fi adoptat, ne vom retrage moÅ£iunea de cenzură”, a precizat liderul PSD.

Check Also

The “Moldova Highway” Between Romania & Ukraine Has Major Military-Strategic Implications

This project is a much bigger deal than most observers have realized since it’ll play …