Băsescu: Este îngrijorător că un om politic a fost numit în fruntea TVR

1313.jpgPreşedintele Traian Băsescu a susţinut astăzi că numirea unui om politic la conducerea TVR este un lucru îngrijorător.

“Ieri am transmis preÅŸedinÅ£ilor celor două Camere o scrisoare prin care atrăgeam atenÅ£ia referitor la numirea unui om politic în fruntea TVR. Este un pas înapoi, în condiÅ£iile în care acest lucru nu s-a mai întâmplat de la RevoluÅ£ie”, a precizat Traian Băsescu.

Åžeful statului a adăugat că mulÅ£i dintre foÅŸtii directori generali ai TVR au intrat în politică după ce ÅŸi-au încheiat mandatul. “Vreau să înÅ£elegeÅ£i că nu vizez persoana, ci principiul. Este îngrijorător că acum când vorbim de nevoia de independenţă a posturilor publice de radio ÅŸi de televiziune, desemnăm în fruntea TVR un om politic”, a conchis Traian Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, marţi, o scrisoare preşedinţilor Camerei Deputaţilor şi Senatului, în care trage un semnal de alarmă legat de faptul că postul de preşedinte-director general al SRTv a ajuns obiectul unui troc politic între PNL şi PSD.

Check Also

The “Moldova Highway” Between Romania & Ukraine Has Major Military-Strategic Implications

This project is a much bigger deal than most observers have realized since it’ll play …