Băsescu a convocat şedinţa CSAT

1126.jpgÎndeplinirea obiectivelor procesului de transformare a forţelor armate conform statutului României de stat membru NATO şi UE, angajamentele asumate de către România faţă de aceste organisme internaţionale sunt incluse pe ordinea de zi a şedinţei CSAT de astăzi, convocate de către Traian Băsescu.

La Palatul Cotroceni, are loc astăzi şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, condusă de preşedintele Traian Băsescu.

“ÃŽn cadrul ÅŸedinÅ£ei Consiliului se vor analiza aspectele referitoare la îndeplinirea obiectivelor fundamentale ale procesului de transformare a ForÅ£elor Armate în conformitate cu statutul României de stat membru NATO ÅŸi al UE – înzestrare, structuri de forÅ£e, dinamica de personal, asistenţă medicală”, se arată în textul comunicatului.

ÃŽn plus, în cadrul ÅŸedinÅ£ei CSAT “se vor avea în vedere angajamentele asumate de către Armata României faţă de NATO, Uniunea Europeană ÅŸi alte organisme internaÅ£ionale, în ceea ce priveÅŸte nivelul de operaÅ£ionalizare ÅŸi interoperabilitate”.

Check Also

Moldova’s Sandu Stakes Reelection on EU Integration

Moldovan President Maia Sandu is going all in on EU integration successes as she looks …