Th.Stolojan: Facem apel pentru demararea dezbaterii privind modificarea Constituţiei

1258.jpgLiderul PLD, Theodor Stolojan, a făcut astăzi un apel către partidele politice ÅŸi societatea civilă pentru demararea unei dezbateri privind modificarea ConstituÅ£iei. DeclaraÅ£ia a fost făcută la sfârÅŸitul DelegaÅ£iei Permanente NaÅ£ionale a partidului.Liberal-democraÅ£ii au elaborat o rezoluÅ£ie prin care mai cer PSD să “iasă din situaÅ£ia de participare la putere în mod netransparent”. De asemenea, Theodor Stolojan a criticat PNL ÅŸi PSD că ignoră semnificaÅ£ia votului de la referendumul din 19 mai ÅŸi guvernul că face eforturi de informare a cetăţenilor privind fondurile europene.

Liderul PLD a cerut guvernului să pună în dezbatere temele de interes european pentru ca România să participe la proiectul european potrivit propriilor interese.

RezoluÅ£ia PLD a fost adoptată “având în vedere carenÅ£ele instituÅ£ionale, lipsa de interes manifestată de premierul Tăriceanu pentru organizarea de dezbateri privind temele importante din UE, având în vedere că ultima moÅ£iune de cenzură a arătat cu claritate care sunt partidele politice din opoziÅ£ie ÅŸi care sunt partidele care sprijină guvernul Tăriceanu”, potrivit lui Stolojan.

Check Also

Romania To Host Largest NATO Military Base in Europe

Work has begun on expanding the Mihail Kogalniceanu base in Romania, transforming it into the …